Nytt år

Gott nytt år, vänner och alla andra.

Förra året var året då jag skulle våga. Göra allt det där jag ville, men som var lite för läskigt. Det gick så där. Men en del gjorde jag i alla fall. Året innan var Mitt år, det gick bättre.

Det här året, 2012, ska bli året då jag fixar. Då jag löser och gör klart. Tar tag i. Det ska bli året som kommer.

Förrå årets höjdpunkter som jag kommer ihåg så här på rak arm och viss mängd alkolol är förstås.

Operationen, min mastektomi som förändrade så mycket av mitt state of mind. Som gjorde mig lugn. Som gjorde mig hel genom att ta bort.

Skägget, som blev snyggt och fylligt. Som går att göra något med. Som jag längtat efter.

Bebis. Min bebis. Min liten som jag fått adoptera som farbror. Min älskade som ger mig tårar i ögonen. Som blev till, som kom hit, som blev människa år 2011. Alltid ska du ha en speciell plats hos mig.

Arbetsträningen som jag klarade. Som fixade sig. Jag bestämde mig, förstod vad som stog på spel och blev det blev bra. Jag blev klar på mitt “gräs”-jobb och började på förskola. Och insåg att det funkar. Att jag är bra och att jag kan.

Och så sex. Det sexuella självförtroendet har stigit. Blivit vettigt. Även om de är svåra att hitta vet jag nu att jag är åtråvärd. Att det finns de som vill ha mig. Inte trots, inte för att, bara JAG.

Jag slutade året hos vänner. Full, ganska nöjd, sentimenal och väldigt förhoppningfukll inför det här året. Jag gick igenom min kontaktlista och försökte komma på vilka jag borde be om förlåtelse. Jag hittade inte så många. Mest mig själv. Och några som jag ber i tyshet, i mitt hjärta, för att vi lovat att lämna det bakom oss. Och så er då, att jag varit så dålig på att skriva. Jag hoppas attd et blir mer.

Inför Året då jag Fixar så hoppas jag på fler blogginlägg, en bra arbetsträning med ungdomar, ett körkort, ett bra högskoleprovsresultat, bra sex, ett sommarjobb, lösning på mina snarkningar, mer ork, börja plugga igen, nya vänner, gamla vänner, mer kärlek, ärlighet och hängivenhet från mig, ett produktivt styrelseår, en pojkvän eller fler.

Tack för att ni läser, det betyder mer än ni kanske kan tro.

Frid!