Simhall

I onsdags var jag i simhallen för första gången på… ja, jag vet inte riktigt hur länge. Jag tror att senast var 2008 kanske. Då i baddräkt.

Den här gången hade jag badbyxor. Bara.

Det var läskigt som fan. Jag hade badbyxorna på i duschen. Handduken hårt runt midjan i bastun. Jag vet inte vad jag är rädd för egentligen. Att de ska säga “du är ju tjej, du får inte vara här” gissar jag. För min kuk är jävligt liten och sitter på fel ställe. Det är inte första gången jag undrar om det skulle vara värt det med kirurgin, men det är första gången jag är osäker på om jag verkligen inte vill. Står jag ut med att jag ska må så där varje gång jag går till simhallen? Tanken är ju att jag ska gå och simma en gång i veckan. Eller kommer jag vänja mig? Sluta känna så?

I Leksand var det någon som undrade om jag skulle vilja trolla så jag var född med killkropp, om det gick. Svaret är nej, om jag kunde trolla skulle jag vilja trolla mig en “riktig” killkropp nu, men inte välja bort min barndom. Men om jag bara fick välja mellan som det är nu och vara född i en killkropp från början… då vet jag inte vad jag skulle välja. För jag hade inte varit den jag är nu om jag fötts i en killkropp, men hur skulle jag kunna välja det jag har nu om det fanns ett alternativ?

Men som jag skrev sist. Det är lite onödigt med “tänk om”. Det är som det är och det är bara att hantera plan B. Nästa vecka ska jag köpa klippkort på badet!

  1. manutankuk posted this
Short URL for this post: http://tmblr.co/Z-dG4y3peVvN
blog comments powered by Disqus